Naszym nadrzędnym celem jest zapewnienie wymaganej prawem i spełniającej wymagania klientów jakości wytwarzanych wyrobów oraz bezpieczeństwa na każdym odcinku łańcucha produkcyjnego „od pola do stołu”.
Produkcja odbywa się zgodnie z międzynarodowym standardem Food Safety System Certification – FSSC 22000, który jest uznanym przez Global Food Safety Initiative (GFSI) systemem certyfikacji bezpieczeństwa żywności, dedykowanym dla jej producentów, zbudowanym w oparciu o normy ISO 22000:2018 i ISO/TS 22002-1:2009 oraz dodatkowe wymagania. FSSC 22000 został zatwierdzony przez GFSI jako system w pełni porównywalny z standardami IFS i BRC.
Ponadto posiadamy również:
Certyfikat systemu zarzadzania środowiskowego wg. ISO 14001:2015
Certyfikat HALAL (pietruszka suszone, por, suszony, seler suszony)
Certyfikat koszerności
Jesteśmy członkiem organizacji Supplier Ethical Data Exchange SEDEX.